Obiady abonamentowe

Pyszne, różnorodne i tanie obiady na miejscu i na dowóz
– przygotowywane zawsze ze świeżych produktów
– korzystniejsza cena, menu ustalone na tydzień z góry
– dla odbiorców indywidualnych i firm

Przykładowe menu:

  • poniedziałek
    – zupa: szczawiowa lub rosół
    – drugie danie: gulasz wieprzowy, kasza jęczmienna, ogórek kiszony lub kotlet w chrupiącej panierce, ziemniaki gotowane, surówka
  • wtorek
    – zupa: pieczarkowa lub węgierska
    – drugie danie: stripsy z kurczaka, ziemniaki pieczone, surówka lub kotlet po farmersku, ziemniaki gotowane, surówka
  • środa
    – zupa: pomidorowa lub krupnik
    – drugie danie: pieczeń rzymska w sosie grzybowym, ziemniaki gotowane, buraczki lub gyros wieprzowy, ryż, surówka warzywna, sos łagodny
  • czwartek
    – zupa: z cukinii lub krem z zielonego groszku ze słonecznikiem
    – drugie danie: placki po węgiersku, surówka lub risotto z kurczakiem i warzywami
  • piątek
    – zupa: fasolowa lub kapuśniak
    – drugie danie: ryba smażona, ziemniaki purée, surówka lub klopsiki szwedzkie, ziemniaki purée, groszek zielony, żurawina
Udostępnij