
Pyszne, różnorodne i tanie obiady na miejscu i na dowóz
– przygotowywane zawsze ze świeżych produktów
– korzystniejsza cena, menu ustalone na tydzień z góry
– dla odbiorców indywidualnych i firm
Przykładowe menu:
- poniedziałek
– zupa: szczawiowa lub rosół
– drugie danie: gulasz wieprzowy, kasza jęczmienna, ogórek kiszony lub kotlet w chrupiącej panierce, ziemniaki gotowane, surówka - wtorek
– zupa: pieczarkowa lub węgierska
– drugie danie: stripsy z kurczaka, ziemniaki pieczone, surówka lub kotlet po farmersku, ziemniaki gotowane, surówka - środa
– zupa: pomidorowa lub krupnik
– drugie danie: pieczeń rzymska w sosie grzybowym, ziemniaki gotowane, buraczki lub gyros wieprzowy, ryż, surówka warzywna, sos łagodny - czwartek
– zupa: z cukinii lub krem z zielonego groszku ze słonecznikiem
– drugie danie: placki po węgiersku, surówka lub risotto z kurczakiem i warzywami - piątek
– zupa: fasolowa lub kapuśniak
– drugie danie: ryba smażona, ziemniaki purée, surówka lub klopsiki szwedzkie, ziemniaki purée, groszek zielony, żurawina